Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1825
1825

Понад 20 тисяч осіб на Дніпропетровщині прийшли до військоматів

Понад 20 тисяч осіб на Дніпропетровщині прийшли до військоматів

Мешканці Дніпропетровської області масово готові захищати свою країну, рідну область та місто. До Центрів комплектування (військоматів) на Дніпропетровщині вже звернулися вже понад 20 тис людей. Усі забезпечені необхідним. Нині проходять підготовку. Про це під час брифінгу розповів пресофіцер Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Ілля Божко, передає Nikopolnews, посилаючись на Дніпро ОДА.

«Дніпро і весь наш регіон готується дати відсіч загарбнику. Жодного обласного центру ворог не взяв. Заходить лише у невеликі містечка і села. Бліцкриг не вдався. Те, що робить окупант, несе терористичний характер. Наше завдання не впадати у паніку. Ворога як били, так і б’ємо», – розповів Ілля Божко.

Понад 20 тисяч осіб на Дніпропетровщині прийшли до військоматів

Він додав, що область нині комплектує людей. Усі плани – перевиконані. Захисники проходять підготовку.

«ЗСУ здобули низку перемог. В усьому світі відмічають відчайдушність українських бійців. Те, що вони роблять – мистецтво. Коли бачите наших солдат на вулиці – не бійтеся, посміхайтеся, підтримуйте. Це ті люди, які вас захищають», – додав Ілля Божко.

Жителів регіону закликали бути уважними до того, що вони читають і розповсюджують.

«Не вірте фейкам. Наші козаки б’ються на полі бою. Дякуємо тим людям, які на передовій. Вони дають нам змогу підготуватися ще краще», – сказав Ілля Божко.

Триває десятий день повномасштабного військового нападу Росії на Україну. Він почався вранці 24 лютого.

Поліція Нікополя просить повідомляти про підозрілих осіб та підозрілі предмети і позначки

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×