Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4661
4661

«У них ротація»: про посилення обстрілів Нікополя і ситуацію з водою в районі розповів Євген Євтушенко

«У них ротація»: про посилення обстрілів Нікополя і ситуацію з водою в районі розповів Євген Євтушенко

Про посилення обстрілів Нікополя і ситуацію з водою в районі розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко 6 серпня в ефірі Національного телемарафону «Єдині новини», передає Nikopolnews.

Як безпекова ситуація, так і ситуація з водопостачанням на Нікопольщині залишається складною. На жаль, посилилися ворожі обстріли. Особливо це відчувають мешканці Нікополя, по якому росіяни останніми днями нещадно гатять і вдень, і вночі.

Ми пов’язуємо це з тим, що у них зараз пройшла ротація. Туди зайшли нові підрозділи, які, мабуть, дуже хочуть проявити себе у боротьбі з мирним населенням, – прокоментував загострення Євтушенко

Він додав, що від ворожих обстрілів страждають в тій чи іншій мірі усі п’ять прибережних громад Нікопольщини. Але найбільше дістається Нікополю.

В контексті обстрілів торкнулися теми навчання у школах з 1 вересня. За словами Євтушенка, у громадах, які знаходяться у зоні бойових дій, це однозначно буде онлайн-навчання. А у інших громадах рішення ухвалюватиметься спільно педагогами, батьками і владою. Також начальник РВА повідомив, що на території району ворожими обстрілами понівечено 61 навчальний заклад.

Щодо ситуації з водою, вона на Нікопольщині все ще складна, незважаючи на те, що у деяких громадах централізоване водопостачання вже частково або майже повністю відновлене.

Так, дійсно, відновлено водопостачання у місті Нікополь. Відновлено водопостачання у місті Покров, але там є проблеми з якістю води. Тривають роботи з відновлення водопостачання міста Марганець. А воно, в свою чергу, заживить Томаківську і Мирівську громади. До того, як все відновиться, люди отримують воду з пунктів видачі. На сьогодні у нас їх 202, – розповів Євген Євтушенко

Детальніше про це – у відео нижче.

Про посилення обстрілів Нікополя і ситуацію з водою в районі розповів Євген Євтушенко: відео

«У них ротація»: про посилення обстрілів Нікополя і ситуацію з водою в районі розповів Євген Євтушенко

Ще новини Нікополя: Виїхали з Нікополя через обстріли і розпочали бізнес на новому місці: історія братів-рестораторів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×