Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
904
904

“Стримуйте свою цікавість під час вибухів”: мешканцям нагадали, як діяти, коли повітряна тривога у Нікополі

"Стримуйте свою цікавість під час вибухів": мешканцям нагадали, як діяти, коли повітряна тривога у Нікополі

Надзвичайники нагадали містянам, як діяти, коли оголошена повітряна тривога у Нікополі, передає Nikopolnews.

1-го листопада співробітники Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дій під час сигналу «Повітряна тривога» серед мешканців міста Нікополь.

«Повітряна тривога у Нікополі» – мешканцям нагадали, як діяти у разі її оголошення

Останнім часом ворожі війська почали інтенсивніше обстрілювати місто. Тому, саме ця просвітницька діяльність рятувальників є наразі однією з найактуальніших для населення.

В ході бесід фахівці ДСНС пояснили співрозмовникам, що надзвичайно важливо дбати про власну безпеку. Кожен громадянин, почувши тривожний сигнал або отримавши сповіщення про загрозу артобстрілу, повинен швидко без паніки пройти в укриття.

«Повітряна тривога у Нікополі» – мешканцям нагадали, як діяти у разі її оголошення

Також, надзвичайники наголосили громадянам, що необхідно пильно слідкувати за дітьми, аби ті у свою чергу не знаходилися в небезпечний період на вулиці.

У разі, якщо поряд відсутні захисні укриття, потрібно знайти найбільш безпечне місце, в якому можна сховатися. Це можуть бути цегляні блоки, заглиблення та спуски. У жодному разі не можна заходити до будівель, ховатися за машинами чи просто знаходитись на відкритому просторі.

«Повітряна тривога у Нікополі» – мешканцям нагадали, як діяти у разі її оголошення

Також, під час вибухів рятувальники радили мешканцям стримати свою цікавість та не визирати у вікно, намагаючись зрозуміти де саме лунають вибухи. Адже внаслідок таких легковажних дій можна отримати ураження від уламків боєприпасу або розбитого скла.

Ще новини Нікополя: Мешканцям Нікополя нагадали основні правила попередження пожеж (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×