Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
814
814

22 рятувальники гасили нічні пожежі у Нікополі, які виникли через ворожі обстріли

22 рятувальники гасили нічні пожежі у Нікополі, які виникли через ворожі обстріли

Пожежі у Нікополі, що виникли через ворожі обстріли, оперативно загасили. Рятувальники розповіли, як пройшла ніч у Нікопольскому районі, передає Nikopolnews.

Сьогодні вночі російські окупаційні війська знову обстріляли Нікопольську та Марганецьку громаду. Рятувальники ліквідовують наслідки.

У Нікополі ворожі снаряди поранили двох жінок – сорока шести та восьмидесяти двох років. Зараз постраждалі перебувають у лікарні з мінно-вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.
Внаслідок обстрілу у громаді виникли дві пожежі – одна у квартирі багатоповерхового будинку та друга у господарській споруді в приватному подвір’ї.
До ліквідації вогню були залучені 22 рятувальники та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. На даний час співробітники ДСНС вже обстежили територію міста.

Так, у Нікополі понівечено 12 багатоповерхівок, 30 приватних будинків та 19 господарчих споруд, також знищені 1 приватний будинок та 2 господарчі споруди. Уламками побиті шиномонтаж, місцевий коледж, відділ реєстрації актів цивільного стану, адмінбудівлю, газопровід та електромережу.

У Марганецькій громаді обстрілами пошкоджено кілька житлових будинків та на щастя минулося без постраждалих.

Про нічні пожежі у Нікополі та інші наслідки обстрілів – у відео нижче

Джерело – ДСНС

Які можливі сценарії розвитку війни після звільнення Херсона

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×