Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
392
Без категорії
392

Притулок для собак у Нікополі залишиться без кашеварів: тварин переведуть на сухий корм. Потрібна допомога!

Приют для собак в Никополе

Притулок для собак у Нікополі «Шанс на життя» на початку нового року чекають зміни, які буде непросто пережити. Про проблеми розповіла волонтер Олена Омельченко (Вошун), передає Nikopolnews.

За словами Олени, з лютого 2022 року буде звільнено охоронців, які у притулку виконують і функцію кашеварів. Охоронятиме об’єкт вночі охоронна фірма, і кашу собакам вона точно варити не буде. Тому тварин доведеться перевести на сухий корм. Є й інші причини такого рішення, а саме найжорстокіша криза з дровами та необхідністю їх рубати, зростання цін на курятину тощо. Дуже дорого обходиться каша з м’ясом для собак..

Я нічого не маю проти сухого корму. Запитайте ветеринарів: навіть корми економ-класу від хороших виробників – це збалансоване повноцінне харчування, це краще за пшеничну або ячмінну кашу, яка не перетравлюється собаками. Плюс економія дрів. Плюс достатньо залишити 2-х працівників на півставки для годівлі притулкодітей, – написала Олена Омельченко.

Вона вже підрахувала, скільки грошей потрібно на сухий корм.

Корм хорошої якості, чеського виробництва, за дуже непоганою ціною 22,50 за кг з доставкою за умови, що я беру партію мінімум в 700 кг. Звичайно, за передоплатою. Принаймні вперше, коли мене ще не знають. Отже, треба терміново зібрати 16 750 грн. І борг по м’ясу з кашею понад 21 тисячу (і ми ж поки будемо їсти ще кашу) треба гасити. Плюс Панді повинна (за вирахуванням боргу за Бумера) 5445 грн., плюс отримаю рахунок за операцію Гриші з переломом лапки та порятунок Пікселя, – озвучила волонтер невеселі цифри.

Олена звертається по допомогу до всіх небайдужих. Вона дуже сподівається, що люди допоможуть подолати кризу.

Реквізити для допомоги притулку для собак у Нікополі «Шанс на життя»

  • Карта ПриватБанку 4731 2191 2423 8217. Отримувач Вошун Олена Іванівна
  • Карта Монобанку 5375 4114 0784 0979. Отримувач Вошун Олена Іванівна.
  • р/с UA61 305299 00000 26009050280108 КБ ПриватБанк, МФО 305299, отримувач Благодійний фонд ‘Нікопольський притулок для тварин ‘Шанс на життя’, ЄДРПОУ 4149

Нагадаємо, місто не фінансує утримання у притулку бездомних собак. Він лише надає місце для їх перебування і фінансує стерилізацію тварин і період перебування на ділянці під час реабілітації. Харчування ж, лікування та догляд за бездомними тваринами, які знайшли тут дах над головою, – повністю на плечах волонтерів та небайдужих людей, які їм допомагають.

У Нікополі волонтери врятували 277 собак та для 136 знайшли будинок минулого року

Скільки у Нікополі витратять на соціальний захист населення у 2022 році

«Приємно до сліз»: діти з Марганцю передали подарунки вихованцям Нікопольського притулку для тварин

 


To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×