Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2395
2395

Про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у поліції

Про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у поліції

Про наслідки обстрілів Нікополя і району 27-28 серпня розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом злочинів військових рф проти мирного населення Нікопольщини.

Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено приватні будівлі, господарські споруди та лінії електропередач міста Нікополь та Марганецької територіальної громади. На місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

27 серпня приблизно о 17.16 зі сторони Запорізької області відбувся обстріл по прибрежній території міста Нікополь. Пошкоджено адміністративну будівлю та дві багатоповерхівки. Також в ніч на 28 серпня ворог декілька раз обстріляв Нікополь зі ствольної артилерії та РСЗВ, пошкоджень зазнали приватні будинки, господарчі споруди та лінії електропередач.

Декілька раз за добу було обстріляно Марганецьку громаду, пошкоджень та руйнувань зазнали 11 приватних будинків, господарські споруди та підприємство швейної фабрики, лінії електропередач, та водогін.

Про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у поліції

Про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у поліції Про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у поліції

Остаточна інформація щодо руйнувань, пошкоджень та постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють вибухотехніки та правоохоронці, які документують наслідки обстрілів.

За цим фактом російської агресії проти мирного населення Нікопольського району правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×