Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10886
10886

Прилетіло біля церкви під час проповіді: відео моменту обстрілу Нікополя 29 січня

Прилетіло біля церкви під час проповіді: відео моменту обстрілу Нікополя 29 січня

У мережі оприлюднили відео моменту обстрілу Нікополя у неділю 29 січня, передає Nikopolnews. Ворожі «Гради» накрили місто у вихідний день, снаряди розірвалися неподалік від однієї з церков, де якраз проходило зібрання. Пастор читав проповідь.

Вранці у неділю 29 січня у Нікополі був майже звичайний вихідний день. Майже – тому що кожну секунду мешканці ризикують життям. О 10-й хтось ще відсипався, хтось йшов на ринок чи в магазин, хтось займався хатніми справами… А в одній із церков проходило зібрання. І в цей момент по мирному місту прилетіли ворожі снаряди.

На відео, оприлюдненому у Фейсбуці чутно звуки вибухів і видно, як все здригається від вибухової хвилі. Люди починають в паніці залишати свої місця. На щастя, ніхто не постраждав.

Вибухнуло біля церкви, але врівноваженість пастора Івана Бокоча – просто надихає! На відео – фрагмент недільного зібрання церкви у м. Нікополь від 29.01.2023. Бережи Господи Україну і принеси Свій спокій через Церкву туди, де люди потребують цього! – написав Сергій Салогуб, який оприлюднив відео

Відео моменту обстрілу Нікополя 29 січня

Нагадаємо, раніше ми писали, що вранці 29 січня окупанти накрили житловий квартал Нікополя з «Градів»

А також, що міський голова розповів про наслідки обстрілу

Нічні вибухи в Ірані: що відомо і хто за цим стоїть (відео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×