Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1992
1992

Ракетна атака і обстріли: як пройшов день 14 вересня на Дніпропетровщині

Ракетна атака і обстріли: як пройшов день 14 вересня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 14 вересня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Знову «прильоти» та цілеспрямований обстріл критичної інфраструктури. Під ударом сьогодні був Криворізький район, – повідомив Лукашук.

Надвечір стався ракетний обстріл м. Кривий Ріг. За інформацією ОУВ «Каховка», випущено 7 ракет Х-22. Вони влучили в об’єкти гідротехнічної, критичної та транспортної інфраструктури.

Мета ворога – це паніка, психологічний тиск на людей, створення надзвичайної ситуації в місті та спроба створити гуманітарну кризу, – наголосив голова облради.

В Кривому Розі працює штаб по ліквідації наслідків ракетного удару, комунальні та ремонтні служби задіяні. Прошу всіх зберігати спокій. Ситуація повністю контролюється військовою адміністрацією. Всі працюють.

Все буде добре. Водопостачання буде відновлено, але для цього потрібен час, – запевнив Микола Лукашук.

За його словами, станом на 20:20 інформація щодо підтоплення домоволодінь не надходила.

Також сьогодні з «Ураганів» ворог гатив по Зеленодольській громаді. Пошкоджено житловий будинок. Люди вціліли.

Після вчорашніх обстрілів Нікопольського району, в м. Марганець, смт Томаківка та Мирівській громаді повністю відновлено водопостачання. Люди – з водою.

В інших районах регіону день минув тихо. Кордони Дніпропетровщини під повним контролем Збройних сил.

Всі ці обстріли цивільної критичної інфраструктури – помста ворога за успіхи наших ЗСУ на Харківщині. За те, що наш стяг майорить над десятками звільнених міст, ворог в агонії мститься, обстрілюючи мирних людей. За всі ці обстріли та терор окупант заплатить. Країна-терорист і далі воює проти мирного населення. Цього разу – ракетні удари по гідротехнічних спорудах і спроба затопити Кривий Ріг. Все, що можуть окупанти, – це посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, спробувати залишити людей без світла, тепла, води та їжі, – сказав голова облради.

Обстріли Нікопольського і Криворізького районів 12 вересня – подробиці від Миколи Лукашука

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×