Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6544
6544

Результати роботи поліції Нікополя: на блокпостах виявили заборонений вантаж і встановили 27-річного нікопольця, який був у розшуку

Результати роботи поліції Нікополя: на блокпостах виявили злочинців і встановили 27-річного нікопольця, який був у розшуку

Про результати роботи поліції Нікополя за 10 днів розповіли правоохоронці, передає Nikopolnews.

Впродовж 10 діб поліцейські Нікопольського РУП перевірили на блокпостах майже 35 тисяч автомобілів та 80 тисяч осіб

Під час перевірок виявлено 8 транспортних засобів, які перебували у розшуку, та задокументовано 5 фактів керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

2 серпня о 15.00 поліцейські зупинили на блокпосту автомобіль  «Suzuki» під керуванням 33-річного мешканця Нікопольського району. Під час перевірки у нього виявили сліп пакети з кристалічною наркотичною речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Нікопольського РУП.  Слідчі вилучили наркотичну речовину та відкрили кримінальне провадження за ч. 1  ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

8 серпня на блокпосту поліцейські зупинили автомобіль «Газель» під керуванням 32-річного мешканця Нікопольського району. Виявилось, що чоловік перевозив спиляні дерева без будь-яких документів. На підставі зібраних матеріалів було відкрито кримінальне провадження за ч. 1  ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

Також за 10 діб поліцейські відділу реагування патрульної поліції встановили  27-річного мешканця Нікопольського району, який перебував у розшуку. Окрім цього, зафіксували 27 адміністративних правопорушень.

Руйнування будинків, пошкодження квартир та троє поранених – подробиці обстрілу Нікополя від поліції

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×