Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
169
169

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях щодо пожежної безпеки взимку

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях щодо пожежної безпеки взимку

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях щодо пожежної безпеки взимку. Про це повідомили у ГУ ДСНС України, передає Nikopolnews.

Зі зниженням температури повітря надворі пропорційно збільшується кількість працюючих обігрівальних пристроїв у домівках. І, як наслідок, збільшується кількість небезпеки виникнення пожеж в оселях, – кажуть рятувальники

У вогні люди вмить втрачають своє майно, що здобували роками, і найприкріше те, що можуть втратити здоров’я або більше того, своє життя .

Тому, 2-го грудня представники Служби порятунку «101» провели профілактичні бесіди серед мешканців Нікополя, з метою зниження кількості пожеж та нещасних випадків.

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях

Спілкуючись з громадянами, вогнеборці нагадали людям основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися у побуті.

Закликали не користуватись вдома несправною електромережою, не використовувати пошкоджені та саморобні електричні прилади. Усім співрозмовникам радили позбутися шкідливої звички, залишати без нагляду працюючі побутові пристрої.

Рятувальники звернули особливу увагу, що зовсім не можна залишати наодинці маленьких дітей. Без нагляду дорослих, малеча вдома може безконтрольно та небезпечно бавитись, наприклад, із сірниками та знайти ще безліч яку кількість небезпечних занять.

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях

Громадянам також нагадали про заходи безпеки, під час аварійних або віялових відключень світла. Зокрема, розповіли, яких заходів безпеки необхідно дотримуватись під час експлуатації генераторів, використанні джерел відкритого вогню та газових пальників.

Для закріплення змісту проведених бесід, фахівці ДСНС вручили мешканцям міста пам’ятки «Бережіть житло від пожеж!» та вкотре наголосили, щоб в разі виявлення пожежі чи задимлення, громадяни не зволікали, а одразу викликали Службу порятунку «101».

Рятувальники у Нікополі провели з мешканцями бесіди на вулицях

Ще новини Нікополя: Рятувальники у Нікополі розповіли мешканцям, як вберегти житло від вогню (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×