Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1647
1647

Робота у Нікополі: міський голова пообіцяв надати інформацію про вакансії

Робота у Нікополі: міський голова пообіцяв надати інформацію про вакансії

Чи є робота у Нікополі сьогодні? Міський голова Олександр Саюк пообіцяв оприлюднити розгорнуту інформацію про вакансії. Про це він сказав у вечірньому зверненні до нікопольців 28 березня, передає Nikopolnews.

Нам надходить багато звернень з приводу того, що у Нікополі немає роботи. Тому завтра ми підготуємо розгорнуту інформацію з Центру зайнятості зі списком вакансій і контактними номерами. Вона буде опублікована на наших офіційних каналах «Нікополь. Оперативна інформація», – пообіцяв міський голова.

На питання щодо гуманітарної допомоги я надав розгорнуту відповідь у своєму ранковому звернені. На сьогодні нею забезпечені переселенці, військові, територіальна оборона. Повторю, що наше місто на щастя не знаходиться у зоні бойових дій, тому централізованого розповсюдження гуманітарної допомоги ми не маємо. І дай Боже, щоб вона нам не знадобилася, – підкреслив міський голова.

Від редакції: 20 березня Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову про безкоштовне забезпечення продуктами мешканців регіонів, на території яких надається допомога в рамках «єПідтримка». Нагадаємо, Дніпропетровщина входить до переліку таких регіонів. Проте, в цій же постанові Уряду сказано, що обласні військові адміністрації мають надавати заявки на отримання продуктів у РАЗІ ПОТРЕБИ. Оскільки Дніпропетровщина практично не постраждала від бойових дій, вірогідно нагальної потреби, на щастя, поки що немає.

Робота у Нікополі: міський голова пообіцяв надати інформацію про вакансії

У своєму зверненні Олександр Саюк додав, що всі державні механізми та банки у Нікополі працюють як і раніше. Жителям міста доступні усі гарантовані соціальні виплати.

День минає без надзвичайних подій. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил та техніки немає. Тож нехай вечір буде добрим, а ніч спокійною. Все буде Україна! – резюмував міський голова.

Про розподіл гуманітарної допомоги і ситуацію у Нікополі 28 березня розповів Олександр Саюк

Ситуація у Нікополі 27 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×