Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
171
171

Росатом знижує зарплатню колаборантам на ЗАЕС

Росатом знижує зарплатню колаборантам на ЗАЕС

Росатом знижує зарплатню колаборантам на ЗАЕС, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Працівникам, котрі підписали контракти з окупантами, самопроголошене «керівництво» станції зменшує зарплатню майже вдвічі – на 45%. Пояснюють це тим, що Запорізька АЕС зупинена, її блоки не експлуатуються, а тому і всі гроші виплачувати немає потреби.

Раніше загарбники анонсували скасування трудового стажу і відпусток, зароблених в українському ВП ЗАЕС тими працівниками, які перейшли на бік ворога. Отже, загарбники не змигнувши оком порушили свої ж обіцянки, які давали атомникам Запорізької станції, переманюючи їх на бік рф, – йдеться у повідомленні Енергоатому.

Енергоатом вкотре закликає не підписувати жодних контрактів із ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не зруйнувати власне майбутнє.

Нагадуємо, ДП «НАЕК «Енергоатом» гарантує, що відважний персонал Запорізької АЕС, який в умовах окупації продовжує зберігати вірність Україні, отримає всі обіцяні Компанією виплати. Зокрема, йдеться про заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

Також усім атомникам – патріотам ЗАЕС будуть виплачені додаткові премії у розмірі 50% посадового окладу/тарифної ставки з 1 січня 2023 року (до цього – з квітня 2022 року – 20%). Нарахування та одноразова виплата цієї додаткової грошової винагороди планується відразу після деокупації м. Енергодар та повного звільнення Запорізької АЕС від російських окупантів.

Читайте також: В Україні можуть зрости тарифи на електроенергію – коли чекати змін

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×