Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1179
1179

Росія намагається зірвати візит місії МАГАТЕ на ЗАЕС

Росія намагається зірвати візит місії МАГАТА на ЗАЕС

Росія намагається зірвати візит місії МАГАТЕ на ЗАЕС, повідомляють в Офісі президента України, передає Nikopolnews.

Так, зокрема голова ОП Андрій Єрмак повідомив, що окупанти імітують бойові дії в Енергодарі та обстрілюючи територію біля АЕС.

Це саме російські провокації. Зараз важливо не дати росіянам можливості брехнею та шантажем домогтися свого. Вони повинні забратися геть з української землі, – написав Єврмак у своєму Телеграм-каналі.

Раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомляв, що росія умисно обстрілює коридори, якими місія МАГАТЕ має дістатися ЗАЕС

Все передбачувано. Росія умисно обстрілює коридори, якими місія МАГАТЕ має дістатися ЗАЕС. Все, щоб запропонувати прохід через Крим/ОРДЛО, — написав він.

За його словами, позиція України незмінна: доступ лише через підконтрольну територію Україні, демілітаризація АЕС, негайне відведення російских військ, на станції — лише український персонал.

Нагадаємо, що команда з 14 експертів ядерної служби ООН прибула до Києва перед запланованим візитом на окуповану росією Запорізьку атомну електростанцію. Місію на ЗАЕС очолює Рафаель Гроссі, глава МАГАТЕ. Експерти МАГАТЕ, ймовірно розпочнуть свій візит на Запорізьку АЕС 31 серпня. Місія триватиме чотири дні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×