Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
5058
5058

Росіяни планували влаштувати у Дніпрі теракт, співставний з ядерною катастрофою

Росіяни планували влаштувати у Дніпрі теракт, співставний з ядерною катастрофою

Росіяни планували влаштувати у Дніпрі теракт, який можна порівняти з ядерною катастрофою. Про це повідомив начальник штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, 15 липня ворог вдарив по Дніпру ракетами, націленими на Південний машинобудівний завод. Згодом у мережі з’явилася інформація про те, що в результаті вибухів нібито стався витік гептилу. Це і розкрило плани рашистів.

На тлі поширюваної інформації про те, що в результаті ракетного удару по заводу начебто стався витік гептилу, Геннадій Корбан зробив заяву. Він запевнив, що ніякого витоку не було, вся інформація про “поширення” небезпечної речовини – фейк.

Корбан зазначив, що гептил був утилізований ще в перші два місяці повномасштабної війни, яку РФ розв’язала в Україні. Для утилізації небезпечної речовини знадобилося понад 100 мільйонів гривень.

У зв’язку з вищевикладеним запевняю жителів Дніпра, що інформація поширювана ворожими джерелами – це фейк і відверта брехня. Також стверджую, що російське керівництво збиралося вчинити терористичний акт в Дніпрі небачених масштабів, який можна порівняти з ядерною катастрофою. Однак керівництво області та міста заздалегідь подбали про цю проблему, – розповів Корбан.

Довідково

Гептал – це компонент ракетного палива, він дуже небезпечний. Гептил вражає буквально всі системи людини. Він викликає порушення репродуктивної діяльності та поява вроджених каліцтв.

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки Дніпра загинуло троє людей, ще 15 отримали поранення. Люди горіли просто в своїх автівках. Одним із загиблих став водій маршрутки.

Росіяни розгатили ракетою школу на Дніпропетровщині

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу