Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3966
3966

Росіяни, прикриваючись АЕС, посилили обстріли Нікополя – Генштаб

Росіяни, прикриваючись АЕС, посилили обстріли Нікополя – Генштаб

Росіяни, прикриваючись АЕС, посилили обстріли Нікополя. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ 30 серпня, передає Nikopolnews.

Під прикриттям інфраструктури атомної електростанції артилерія російської федерації активізувала обстріли районів населених пунктів Нікополь та Олексіївка, – повідомляє Генштаб.

Зазначимо, що раніше Генштаб у своїх зведеннях не звітував про обстріли Нікополя і району, які тривають вже більше ніж півтора місяці.

Останнім часом окупанти почали обстрілювати берегові населені пункти не тільки вночі, а і вдень. І вівторок 30 серпня не став виключенням. За словами міського голови Олександра Саюка, були обстріляні прибережні території міста. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих і руйнувань.

Що ще відбувається на Південному напрямку фронту

Згідно з інформацією, наданою Генштабом, на Південнобузькому напрямку противник здійснив обстріли районів населених пунктів Олександрівка, Новоселівка, Любомирівка, Степова Долина, Новогригорівка, Киселівка, Широке, Первомайське, Калинівка, Андріївка, Лозове, Шевченкове, Білоусове, Зарічне, Князівка, Ольгине та Зеленодольськ.

Завдав авіаударів біля Андріївки, Давидового Броду, Осокорівки та Потьомкиного (від ред.: недалеко від кордону з Дніпропетровщиною).

Ракетними ударами російські окупанти продовжують нищити цивільні об’єкти міста Миколаєва.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×