Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2167
2167

«Навколо стояв нелюдський крик, стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх» – Сергій Риженко прокоментував трагедію у Дніпрі

Сергій Риженко прокоментував трагедію у Дніпрі

Директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко прокоментував трагедію у Дніпрі. Він оприлюднив щемливий допис у своєму Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, внаслідок влучання російської ракети у багатоповерхівку у Дніпрі багато загиблих і поранених. Станом на 10:00 відомо про 21 загиблого, серед них дитина. Доля 35 людей залишається невідомою, пошуки тривають.

Коли стогін невинних розриває душу. Життя – воно буває раз і не назавжди, – написав Риженко

Він розповів, що у всіх людей, які надійшли після вибуху в Дніпрі, обличчя були залиті кров’ю. Одяг разом із плоттю вирваний зі шматками по всьому тілу. Всі доставлені до Мечникова присипані будівельним пилом. Дізнатися та визначити вік майже неможливо. У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння.

Навколо постраждалих стояв нелюдський крик близьких. Стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх рідних.

Лікарі Мечникова, які були вихідні, за лічені хвилини були у приймальному відділенні та рятували поранених, їхній досвід був просто безцінний.

Дуже вдячний: Сергію Косульникову, Vitaliy Peleh, Тамарі Шевченко, Олег Топка, Тарасу Гаценку, Maxim  Makarenkov, Валерію Томіліну, Вячеславу Гришину, Володимиру Дубині, Анатолію Галущак, Олександру Машину, всім лікарям, медсестрам та волонтерам, які були разом з нами, – написав Риженко.

Він також згадав про одну постраждалу дівчинку – восьмирічну Злату. Їй пощастило – вона була поруч із вибухом, але залишилася жива.

Відламками посікло її обличчя, залишивши тяжку пам’ять про війну у рідному Дніпрі біля свого будинку. Всі надавали їй допомогу з любов’ю, як своїй дитині, розуміючи душевну травму, – розповів Риженко.

«Навколо стояв нелюдський крик, стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх» - Сергій Риженко прокоментував трагедію у Дніпрі

Окупанти випустили не всі підготовлені ракети – ЗСУ попереджають про можливість нового удару

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×