Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1490
1490

Обстрілів стало більше – Микола Лукашук закликав дотримуватись правил безпеки під час повітряної тривоги

Микола Лукашук

Голова ДОР Микола Лукашук закликав усіх жителів області дотримуватись правил безпеки під час повітряної тривоги.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передає NikopolNews.

“Вчора по Дніпру росіяни випустили шість ракет Х-101. Це сучасний вид зброї: така ракета летить на низькій висоті, що дає можливість обійти ППО. Вона керована, точність удару – 10 метрів, дальність польоту – трохи більше 5 тис км. Одна така смертоносна ракета Х-101 коштує близько 13 млн.$ Тобто на атаку Дніпра окупантами було витрачено $78 млн. І сьогодні ворожі ракети знову були скеровані на Україну з Каспійського моря. За попередньою інформацією, нашими військовими збито три ракети.

Ви бачите, що обстрілів стало більше. Теракт у Вінниці, атака по Дніпру, Нікополю, регулярний ворожий вогонь по Криворізькому, а віднедавна ще і по Синельниківському районам.

Тому я хочу закликати кожного мешканця області – дотримуйтеся правил безпеки. Ніхто не скаже з точністю у 100%, куди прилетить російська ракета. Запам‘ятайте чітко: або укриття, або правило двох стін і подалі від вікон.

Наразі це наше сьогодення. Так, українські військові нас захищають. Але ми теж маємо дбати про себе і про своїх близьких. Самодисципліна і дотримання всіх рекомендацій – саме про це нині має пам’ятати кожен з нас.

Мир – буде, все зруйноване відбудуємо. Зараз загартовується наша нація, яка об‘єдналася навколо спільної мети, навколо Президента, наших захисників і нашої держави. Буде важко, але ми впораємось.

А росіянам ніколи не зрозуміти, що таке справжня свобода. Бо росія – країна-терорист, яка забила останній цвях у свою труну 24 лютого 2022 року”, написав Микола Лукашук.

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко прокоментував сьогоднішні події і дав рекомендації мешканцям міста

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×