Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2669
2669

«Вибухи» біля ЗАЕС, «щури» серед окупантів, закопана техніка – що відбувається в Енергодарі

«Вибухи» біля ЗАЕС, «щури» серед окупантів, закопана техніка – що відбувається в Енергодарі
Фото: Українська правда, літо 2022

Інформація про те, що відбувається в Енергодарі, з’явилася у Телеграм-каналі «Непосредственно Gachi», де регулярно оприлюднюються дані від військових та партизанів Запорізькому напрямку фронту, передає Nikopolnews. Зокрема, тут назвали причину «вибухів» біля ЗАЕС і надали цікаву інформацію про поведінку окупантів і колаборантів у захопленому місті атомників.

Що за вибухи біля ЗАЕС?

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що члени МАГАТЕ, присутні на Запорізькій атомній станції з метою контролю ситуації, заявили про потужні вибухи біля станції. При цьому окупаційна влада захоплених територій Запоріжжя заперечує вибухи, хоча, як правило, вона завжди поспішає звинуватити в обстрілах Україну, коли самі влаштовують провокацію.

Автор повідомлення у Телеграм-каналі «Непосредственно Gachi» стверджує, що росіяни цього разу не обстрілювали станцію. А українська армія не робить цього апріорі. ЗСУ не стріляють ні по цивільній інфраструктурі окупованих населених пунктів, ні, тим паче, по атомному об’єкту – адже це може спричинити катастрофу світового масштабу.

А «вибухи» біля ЗАЕС тут пояснити так:

Противник не робив провокації і не обстрілював 25 січня АЕС. Те, що чули МАГАТЕ – це вильоти з САУ. Не секрет, що противник знаходиться на території станціях – АЕС і ТЕС, регулярно обстрілюючи з тих точок (протилежний берег – від ред.). Ну, сплутали трохи вильоти та прильотами, з ким не буває – йдеться у повідомленні

Що відбувається в Енергодарі

Закопування техніки

Повідомляється, що риття окопів вже не фіксується. Раніше обкопали як околиці Енергодара, так і все за його межами. У селі Примірне поряд з Енергодаром спостерігається закопування техніки у землю, так само як і в Іванівці. Танки закопані біля магазину ‘Людмила’.

У підвали житлових будинків Енергодара досі звозять БК, облаштують підвали для житла. Дахи також входять до цього числа, але для виключно для житла.

Фільтрація

Посилилися фільтраційні заходи на блокпостах, наставили нових КПП для пресингу мирного населення, відомі випадки коли просто з машин витягували людей, забирали в підвали, і, щоб вийти з них, необхідно було зробити туалетний папірець, який окупанти називають ‘паспортом’. Крім цього, в чергах на КПП разом і з мирними людьми стоять і самі ж урали та камази противника, нарешті стали ж перевіряти водіїв цієї техніки, – йдеться у повідомленні.

«Щури» серед окупантів і колаборантів

«Непосредственно Gachi» стверджує, що серед окупантів є ті, хто працює на ЗСУ, передаючи інформацію про позиції тощо українській армії. Аналогічна ситуація і з колаборантами, які таким чином «заробляють» собі право на помилування і вільний вихід з міста, коли туди зайдуть ЗСУ.

Ідіоти, ви не можете знайти щура який у вас у рядах і дає інформацію нам щоб самому вижити. Ви полюєте на мирне населення, дуже тупо звичайно, адже головна загроза у вас уже всередині, чого не скажу за росатомників. Хтось отримає вільний вихід та переміщення в Енергодарі за допомогу ЗСУ, хтось буде як ненашев і тренера з боксу – висіти біля мерії у петлі, коли ми зайдемо. Так, і серед колаборантів є свій маленький пацюк, який отримає особисто від мене спасибі за те, що сам одумався і допомагає нам як фінансово так і фізично. Списки давно готові, шкода, що поповнюються звичайно регулярно. Тому, шановне начальство противника, я знаю, що ти читаєш мене. Припиняйте мирне населення ганяти, вони не повинні страждати через те, що у ваших колах є щури, через які ви будете далі гинути. Забирайте блокпости, інакше знесемо їх самі як раніше, – звертається «Непосредственно Gachi» до окупантів

Російська армія “здулась” на Запорізькому напрямку – у Генштабі показали фото російських “танків”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×