Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
304
304

Школи Нікополя отримали 25 Wi-Fi роутерів та 18 веб-камер

Школи Нікополя отримали 25 Wi-Fi роутерів та 18 веб-камер

Школи Нікополя отримали 25 Wi-Fi роутерів та 18 веб-камер, повідомляє пресслужба Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Нікополь отримав Wi-Fi роутери та веб-камери від міжнародних партнерів.

Наше місто знаходиться в зоні активних бойових дій, тому з міркувань безпеки навчання в закладах загальної середньої освіти Нікополя проводиться дистанційно. Міська влада постійно співпрацює з державними органами та міжнародними організаціями для того, щоб забезпечити рівний доступ учнів до освітнього процесу, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Нещодавно Нікополь отримав партію техніки від компанії CISCO за сприяння USAID спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України в межах меморандуму про співпрацю у сфері інновацій та цифровізації.

У рамках реалізації проєкту «Цифрова школа» школи отримали 25 Wi-Fi роутерів та 18 веб-камер. Вони будуть використані для підключення інтернету в найпростіших укриттях та облаштуванні кабінетів інформатики.

Школи Нікополя отримали 25 Wi-Fi роутерів та 18 веб-камер

Це дасть можливість ще більшій кількості дітей якісно й безпечно навчатися навіть під час повітряних тривог, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікополя: Освітяни Нікополя отримали благодійну допомогу (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×