Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
4309
4309

Не приїхала «швидка» у Нікополі: пацієнти поскаржилися, а медиків обурили скарги

Не приїхала «швидка» у Нікополі: пацієнти поскаржилися, а медиків обурили скарги

Не приїхала «швидка» у Нікополі. З такими скаргами і з вимогами «перевірити діяльність Нікопольської станції» звернулися обурені пацієнти. В свою чергу, медики обурені цими скаргами. Адже причини викликів – не відносяться до категорії екстрених і критичних.

Зміст скарг озвучив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радій Шевченко, передає Nikopolnews.

У першому випадку «швидка» не поїхала до 25-річного чоловіка з тиском 140 і пульсом 125.

У другому медиків не дочекалася жінка, яку вкусила кішка.

Нижче на скріні – більш детально про причини викликів.

Не приїхала «швидка» у Нікополі: скарги

Не приїхала «швидка» у Нікополі

Реакція медиків

Коментуючи скарги, Радій Шевченко звернувся до ТЦК і зазначив, що у нього є адреса 25-річного чоловіка, якому викликали «швидку» на тиск.

У коментарях під дописом інші медики висловлюють обурення такими скаргами і закликають громадян схаменутися.

Лікарка «швидкої» з Нікополя Валентина Марченко написала:

Ті, хто відповідає на подібні скарги, повинен в спокійному, розважливому тоні щось пояснювати отаким крайнє невихованим особам, а, чесно кажучи, хочеться перейти на їхній рівень і поспілкуватись так, як вони до цього звикли в своєму середовищі.

Її підтримують колеги.

Ось ще декілька коментарів:

Яна Денисенко:

Нікопольські бригади щодня рятують життя під нескінченними ворожими атаками, ризикуючи власним життям! Але, на жаль, мешканці Нікополя та району не завжди цінують, те, що мають. Шановні громадяни, бригади екстреної медичної допомоги виїздять ЛИШЕ на Критичні та Екстрені виклики. Вищезазначені приводи до викликів не входять до переліку причин звернень та скарг про необхідність надання екстреної медичної допомоги. Вони вважаються непрофільними для “швидкої”. Вчіть нормативно-правові акти!

Марина Авдієнко:

Люди не мають бажання розуміти, з яких приводів виїжджає на виклики бригада екстреної медичної допомоги, а з яких не виїжджає, бо вони є непрофільними. Приписка щодо ТЦК – супер!

Tanya Starishko

Кожен гадає, що він єдиний потребує допомоги, що наразі швидка відпочиває, хто не зв’язаний з нашою роботою не може знати працівники працюють з 100 віддачею, надають допомогу військовим, пораненим та людям які в критичному стані! Треба іноді подумати, що комусь допомога важливіша в даний момент і поїхати в лікарню своїм транспортом.

Екатерина Сулима

Як не соромно людям Нікопольщини!!! Не хочеться захищати Батьківщину, думають маніпулювати швидкою. Ганьба шановні, ганьба!!! Може в міст,і де постійно обстріли, треба вже вмикати голову та розуміти, де потрібна швидка і кому вона потрібна, а не лікувати переляк та симуляцію, може з цим справиться і баба шептуха.

Інна Аліфанова

Дуже прикро, що в умовах війни люди продовжують турбувати “швидку” по таким приводам. Нікопольська станція працює в надважких умовах, їм можна тільки подякувати і підтримати

Ще новини Нікополя: Три успішні реанімації в Нікополі та Дніпрі, порятунок поранених цивільних і військових: як працювала «швидка» Дніпропетровщини на минулому тижні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×