Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3891
3891

«Швидше за все найближчі дні вірогідність обстрілів буде високою» – начальник Нікопольської РВА

«Багатоденні обстріли призвели до невротизації» - начальник Нікопольської РВА звернувся до мешканців

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців району бути обережними найближчими днями, передає Nikopolnews. Також посадовець розповів про те, як пройшов день 29 липня на Нікопольщині.

За його словами, день в районі минув без надзвичайних ситуацій. Обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території не зафіксовано.

Другу половину дня ми провели з тривогою щодо можливого обстрілу та радістю від «бавовни» на тому березі водосховища, – написав Євтушенко

Він звернувся до своїх підписників:

Читаючи коментарі знову прошу вас бути виваженими та більш толерантними одне до одного. В країні війна. Розбрат, взаємні звинувачення та безпідставна агресія не на часі. Зупиніться та заспокойтесь. Ми браття та сестри єдиної країни, ворог у нас один – ординці з півночі. Пам’ятайте про це!

За словами начальника Нікопольської РВА, швидше за все найближчі дні вірогідність обстрілів буде високою.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правила двох стін та користуйтесь укриттями. В першу чергу моє застереження стосується міст Марганець, Нікополь та сіл і селищ Мирівської, Червоногригорівської Покровської громад, розташованих на березі Каховського водосховища, – попередив Євтушенко.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×