Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1272
1272

Сім’я двічі переїжджала через обстріли: у Нікополі трирічна дівчинка отримала опіки, встромивши до розетки спіраль

Сім’я двічі переїжджала через обстріли: у Нікополі трирічна дівчинка отримала опіки, встромивши до розетки спіраль

У Нікополі трирічна дівчинка отримала опіки, встромивши до розетки спіраль. Її родина була змушена тричі переїжджати через обстріли. Нещастя сталося у будинку, куди батьки з дитиною щойно переїхали.

Про це розповіла лікарка Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

За словами Валентини Марченко, постраждала 3-річна дівчинка. А батьки дівчинки розповіли свою сумну історію працівникам ЕМД, які приїхали по виклику до дитини.

У Нікополі трирічна дівчинка отримала опіки, встромивши до розетки спіраль

Сім’я потрапила під артобстріл – був пошкоджений будинок, в якому вони жили, і люди змушені були змінювати місце проживання. Згодом прилетіло і в той будинок, де вони знаходились на той момент. Довелося змінювати житло втретє. Заїхали в новий будинок, розкладали речі і в цей момент їхня донечка знайшла серед речей спіраль від якого електроприладу, взяла в дві ручки, підійшла до розетки і встромила в розетку обидва кінці спіралі, отримала електроопік 1-2 ступеню обох долонь і пальчиків.

Бригада ЕМД в складі лікаря Арента Сергія Валерійовича, фельдшера Мальованика Дмитра Сергійовича та водія Буряченка Євгена Олексійовича надали дитині догоспітальну допомогу та госпіталізували її.

нікополь

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×