Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
396
396

Ситуація у Нікополі 13 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 13 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 13 квітня станом на вечір, розповів у своєму традиційному зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, середа 13 квітня закінчується у Нікополі спокійно, надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано.

Міський голова розповів, що сьогодні  провели сесію міської ради, на якій прийняли ряд важливих рішень, необхідні для функціонування міста та допомоги військовим в умовах воєнного стану.

Також на сесії ухвалили рішення про надання звання «Почесний громадянин м.Нікополя» героям, які загинули захищаючи Україну. На засіданні сесії вручили відзнаки та свідоцтво «Почесний громадянин м.Нікополя» близьким загиблих воїнів.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та району немає ворожих військ та техніки. Тому нехай ваш вечір буде добрим, а ніч спокійною, – побажав міський голова.

Він нагадав, що під час спрацювання сирени необхідно якомога швидше дістатись до укриття і знаходитись у ньому до отримання сповіщення про відбій тривоги.

Не нехтуйте елементарними правилами, які можуть врятувати вам життя! – закликав Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі 13 квітня станом на ранок – звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 12 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×