Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6800
6800

Ситуація у Нікополі 21 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 21 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

У Нікополі вже більше двох годин лунає сирена. Причини її поки що невідомі А про те, якою є ситуація у Нікополі 21 березня станом на вечір, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, день закінчується спокійно, надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано, в рамках доріг біля Нікополя ворожих сил та техніки немає.

Сьогодні провели засідання в рамках питання регулювання цін згідно до постанови Кабінету Міністрів України. За результатом цього ми направили лист до районної військової адміністрації з проханням затвердити склад комісії, що буде здійснювати перевірки та моніторинг цін на товари, – повідомив Олександр Саюк.

Головною метою роботи комісії є виявлення фактів необґрунтованого підвищення цін на ринках, у магазинах, оптових базах, торгових мережах.

Ми прекрасно розуміємо, що цін, які були до війни вже не буде, проте нинішні ціни, навіть якщо збільшились, повинні бути економічно обгрунтованими. Закликаю усіх підприємців і керівників мереж слідувати цьому правилу, – сказав міський голова.

Також він повідомив, що ситуація у регіоні дозволяє припустити, що вечір та ніч будуть спокійними.

Проте не забуваймо, що під час сирени необхідно обов’язково перейти до укриття, – нагадав очільник міста.

Ситуація у Нікополі 21 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 20 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×