Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1612
1612

Ситуація у Нікополі 24 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 24 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 24 березня станом на вечір, розповів у своєму традиційному зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами міського голови, день у Нікополі закінчується спокійно, надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано.

Хочу щиро подякувати нікопольцям, які об’єдналися навколо нашої спільної великої проблеми – війни. Зараз кожен на своєму місці робить все можливе, щоб наблизити нашу перемогу! – звернувся до містян мер.

Він розповів, що на даний момент Нікополь прийняв уже понад 500 переселенців з регіонів країни, де тривають бойові дії. Вони забезпечені житлом, отримують гуманітарну допомогу. Багато жителів міста пропонували поселити біженців у себе. І зараз кількість таких пропозицій навіть більша, ніж кількість людей, які прибувають до Нікополя.

Це тільки підтверджує, наскільки велике у нас серце та готовність підставити плече землякам у складні часи, – сказав міський голова.

Місцева влада, за його словами, своєю чергою продовжує проводити всю належну роботу, щоб і надалі надавати необхідну допомогу переселенцям. Працює з міжнародними партнерами, аби люди були забезпечені гуманітарною допомогою.

Завдяки військовим збройних сил ми сьогодні маємо спокій у місті. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил та техніки немає. Тож сподіваюсь вечір буде добрим, а ніч спокійною, – резюмував Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі 24 березня станом на вечір: відеозвернення Олександра Саюка 

Ситуація у Нікополі 24 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 23 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×