Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2097
2097

Ситуація у Нікополі 24 травня станом на вечір: “Є деякі питання” – звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 24 травня станом на вечір: "Є деякі питання" - звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 21 травня станом на вечір, розповів у своєму традиційному Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, вівторок 24 травня закінчується у Нікополі спокійно. За день надзвичайних ситуацій не сталося, Нікополь і вся інфраструктура продовжують роботу в штатному режимі.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає. Тому бажаю гарного вечора і спокійної ночі, але якщо чуєте сирену обовʼязково прийміть всі необхідні заходи безпеки – запевнив Олексанр Саюк.

Ситуація у Нікополі 24 травня станом на вечір: "Є деякі питання" - звернення Олександра Саюка

Також очільник міста звернувся до нікопольців і наголосив:

Є деякі питання по перевезенню пасажирів в міському транспорті (певні рейси не виконуються, існують складнощі з регулярністю рейсів), також є питання стосовно графіка вивозу побутового та крупногабаритного сміття.

Олександр Саюк додав:

Ви повинні розуміти, що зробити все як до початку війни можливо тільки якщо ми перерахуємо тарифи. Ви знаєте, яка сьогодні ціна на паливо, часто його не можна придбати у такій кількості, як необхідно. Загалом ситуацію ми контролюємо, будемо працювати, щоб усе виконувалось та все було добре.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×