Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
806
806

Ситуація у Нікополі 27 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

ситуація у нікополі 27 квітня

Якою є ситуація у Нікополі 27 квітня станом на вечір, розповів у своєму традиційному зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, середа 27 квітня закінчується спокійно. Надзвичайних ситуацій за день у Нікополі не траплялось. Вся інфраструктура працює в штатному режимі.

Мер підкреслив, що завдяки нашим військовим ми маємо стабільну ситуацію в місті, продовжуємо працювати на підприємствах, продовжуємо роботу на волонтерському фронті. Багато людей зараз допомагають плести маскувальні сітки, виготовляти тушонку, готувати сухі набори перших страв, шиють трикотаж для потреб військових тощо.

Ми допомагаємо військовим частинам в яких проходять службу нікопольці. Хочу ще раз подякувати нашим захисникам за те, що ми маємо можливість працювати. Велика вдячність, звичайно, й волонтерам. За їх щоденну важку роботу вони не просять нагород, не роблять піар-вистав з фото і відеозвітами. Вони просто самовіддано допомагають наближати перемогу.
Хоча й трапляються поодинокі випадки, коли волонтери вимагають відеосюжети та фото про передачу допомоги. Коли запитуємо чи обовʼязково потрібен такий піар, вони чомусь зникають. Зрозуміло, що такі люди хочуть не допомогти, а лише влаштувати шоу. І на щастя їх лише одиниці, – сказав Олександр Саюк.

Нікопольці обʼєдналися і це надихає, бо в кожного з нас зараз свій фронт! Сподіваюсь вечір сьогодні буде добрим, а ніч спокійною. Російських військ в межах доріг біля міста та району немає. Та почувши сирену прийміть усі необхідні заходи безпеки, – порадив міський голова.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×