Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
227
227

Ситуація у Нікополі 30 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 30 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 30 квітня станом на вечір, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, субота 30 квітня закінчується спокійно. За день надзвичайних ситуацій у Нікополі не траплялось. Вся інфраструктура міста працює в штатному режимі.

Сьогодні вранці був присутній на зустрічі небайдужих нікопольців, які на волонтерських засадах допомагають правоохоронцям патрулювати місто вночі, за своїм бажанням, не зважаючи ні на які складнощі долучилися до захисту порядку у місті. Нікопольці щиро вдячні їм за відчуття безпеки, що відчувається в тому числі завдяки їх роботі, – сказав Олександр Саюк.

Він нагадав, що вже завтра буде батьківський день. І ще раз звернувся до жителів міста.

В країні йде війна, тому не потрібно усім в один день їхати на кладовища. Будь ласка, за можливості сплануйте візит на інший день. Це ваша безпека! А якщо візит неможливо відкласти, довго не затримуйтесь та не влаштовуйте пікніки.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та району ворожих військ немає.

Тому бажаю вам гарного вечора. Але почувши сирену обовʼязково прийміть усі необхідні заходи безпеки, – попросив міський голова.

“Жодної сирени”: ситуація у Нікополі 30 квітня станом на ранок – звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×