Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
998
998

Ситуація у Нікополі 7 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 7 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Сьогодні у Нікополі було багато тривожних сирен, але, за словами, Олександра Саюка, у місті все спокійно. Про те, якою є ситуація у Нікополі 7 квітня станом на вечір, міський голова розповів у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

Четвер 7 квітня закінчується у Нікополі спокійно, надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано. Місто та всі його служби працюють у штатному режимі.

Бачу, як останніми днями у фейсбуці зʼявляються домисли, ніби міська рада проводить закупівлі квітів, вкладає великі кошти в ремонти й тому подібне. Пояснюю для таких фантазерів – ми зупинили всі наші програми розвитку. Усі відповідні закупівлі, які було оголошено до війни, ми також зупинили, – підкреслив Олександр Саюк.

Він додав, що головне сьогодні – забезпечити нормальне функціонування міста та його комунальних підприємств.

Ми щодня над цим працюємо. Усе інше буде лише після нашої перемоги і крапка, – сказав міський голова.

Також, за його словами, влада сьогодні багато працює над створенням умов, щоб переселенці з інших регіонів України добре себе почували у нашому місті, допомагає  військовим, теробороні.

В рамках доріг поруч з Нікополем і районом ворожих військ і техніки немає. Тому вечір, сподіваюсь, має бути добрим, а ніч спокійною. Проте почувши сирену  перейдіть в укриття, – нагадав Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі 7 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 6 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×