Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2867
2867

Скасування відключень світла у Нікополі: Кабмін оприлюднив постанову

Скасування відключень світла у Нікополі: Кабмін оприлюднив постанову

Кабмін оприлюднив постанову щодо скасування відключень світла у Нікополі та в інших громадах, які знаходяться в 20-кілометровій зоні вздовж територій проведення активних бойових дій.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Кабмін опублікував постанову щодо скасування відключень електроенергії в громадах, які знаходяться в 20-кілометровій зоні вздовж територій проведення активних бойових дій, – йдеться у повідомленні

За словами Лукашука, це означає, що прифронтові громади Нікопольського та Синельниківського районів будуть постійно зі світлом.

Він додав, що зараз споживання електроенергії у прифронтових громадах низьке і без регулярних відключень. Тож гострої потреби в обмеженнях електроенергії немає. Мешканці цих громад й без того щодня страждають від російського терору.

Вдячний Уряду за підтримку і допомогу Дніпропетровщині та її жителям. Також – начальнику ОВА та очільнику Нікопольської районної адміністрації за взаємодію. Разом робимо все, щоб підтримати людей у цей складний час. Очікуємо виконання постанови, – написав Микола Лукашук

Кабмін оприлюднив постанову щодо скасування відключень світла у Нікополі

Кабмін оприлюднив постанову щодо скасування відключень світла у Нікополі

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Графіки відключень світла НЕ будуть застосовуватись у прифронтових зонах – Шмигаль (відео)

А також: «7-10 днів»: коли у Нікополі скасують графіки відключення світла – розповів нардеп Герман (відео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×