Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
211
211

Скільки допомоги і яку саме отримав Нікополь від міжнародних партнерів за 9 місяців поточного року

Скільки допомоги і яку саме отримав Нікополь від міжнародних партнерів за 9 місяців поточного року

Нікополь продовжує активне міжнародне співробітництво, в рамках якого місто отримує допомогу від іноземних партнерів.

Скільки було отримано допомоги і яку саме, Nikopolnews дізнався, ознайомившись із проєктом рішення сесії Нікопольської міської ради «Про виконання Програми соціально- економічного та культурного розвитку Нікопольської міської територіальної громади за 9 місяців 2024 року»

Скільки допомоги і яку саме отримав Нікополь

Згідно із оприлюдненими даними, загальна вартість міжнародної технічної та гуманітарної допомоги, що була залучена відділом міжнародного співробітництва та розвитку впродовж звітного періоду, складає 26 700 800 грн.

Сміттєвоз від Леверкузен

В рамках муніципального співробітництва із територіальними громадами іноземних держав від міста Леверкузен (Німеччина) отримано допомогу у вигляді сміттєвозу та гуманітарного вантажу загальною вартістю 614 400 грн. Доставка та передача сміттєвозу та гуманітарного вантажу від міста Леверкузен було забезпечено Німецько-Українським об’єднанням «Синьо-Жовтий Хрест» (Deutsch-Ukrainischer Verein e.V. Blau-Gelbes Kreuz).

Допомога водоканалу

У рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка якнайшвидшого відновлення у місцевостях України, що постраждали від війни» від Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансування Європейського Союзу через Службу інструментів зовнішньої політики Європейської Комісії комунальне підприємство «Нікопольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Нікопольської міської ради отримало міжнародну технічну допомогу загальною вартістю 8 182 000 грн., а саме:

  • насос занурювальний MCP11400-02 (2 шт.);
  • автоцистерна, призначена для перекачування та зберігання питної води (автомобіль вантажний FORD та цистерна з нержавіючої сталі AISI 304 (харчова) для питної води об’ємом 10,0 тис.л) – 2 шт.

Персональні комп’ютери

В рамках проекту (програми) міжнародної технічної допомоги «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні (EUACI) – Фаза ІІІ» отримано міжнародну технічну допомогу (серверне обладнання, програмне забезпечення підсистеми ГІС «Об’єкти реконструкції та відновлення», технічна та операційна документація, гарантійне зобов’язання компанії-розробника, персональні комп’ютери 6 шт.) на загальну суму 952 100 грн.

Допомога лікарні

В рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» КП «Нікопольська міська лікарня №4» НМР» отримало міжнародну технічну допомогу (Fiat Ducato для надання медичних послуг) загальною вартістю 2 133 000 грн.

Техніка для комунальних підприємств

В рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II)» комунальні підприємства Нікопольської міської ради отримали міжнародну технічну допомогу загальною вартістю 13 308 600 грн., а саме:

  • Самоскид із краном MAN, генератор потужністю 250 KVA “PRAMAC”,
  • 2 мікроавтобуси Renault Master,
  • обладнання та інструмент для проведення робіт з відновлення об’єктів комунальної власності та благоустрою території громади.

Допомога терцентру і соцслужбам

У рамках проєкту міжнародної технічної допомоги ПРООН «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України», що фінансується Урядом Канади, з метою створення мультифункціонального простору для організації заходів соціальної адаптації та психологічної підтримки, 21.05.2024 року Нікопольський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Нікопольської міської ради отримав міжнародну технічну допомогу на загальну суму 270 800 грн. у вигляді меблів (загальною вартістю 224 500 грн.) та обладнання (загальною вартістю 46 300 грн).

У рамках Програми із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Уряду Швеції та за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, фахівці, які є відповідальними за організацію роботи системи соціального обслуговування та соціального захисту населення Нікопольської міської територіальної громади, отримали теоретичні та практичні знання й навички із соціальної роботи під час навчальних тренінгів та стажування, що було організовано та проведено Регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області в межах ініціативи «Школа соціальної роботи», яка спрямована на розвиток людського потенціалу.

Інноваційний розвиток

У рамках проекту (програми) міжнародної технічної допомоги «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні (EUACI) – Фаза ІІІ» впроваджено веб-платформу «Електронна приймальня Нікопольської міської ради» (Електронний кабінет мешканця Нікополя). Отримано міжнародну технічну допомогу загальною вартістю 1 239 700 грн. Презентація Е-приймальні та введення в дію відбулися 10 квітня 2024 року.

Ще новини Нікополя: Влада Нікополя провела онлайн-конференцію з муніципалітетом німецького міста Леверкузен

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу