Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2061
2061

[:ru]Сколько школьников в Никополе пользуется общественным транспортом: ответ исполкома [:ua]Скільки школярів у Нікополі користуються громадським транспортом: відповідь виконкому [:]

[:ru]Сколько школьников в Никополе пользуется общественным транспортом: ответ исполкома [:ua]Скільки школярів у Нікополі користуються громадським транспортом: відповідь виконкому [:]

[:ru]Как сообщалось ранее, в апреле в Никополе проводилось выборочное исследование пассажиропотока в городских автобусах – то есть, считали количество не всех пассажиров, а только представителей льготных категорий и школьников. Результаты исследования озвучены частично.

Речь о них идет в видео, обнародованном пресс-службой Никопольского городского совета, передает Nikopolnews.

По словам заместителя начальника управления экономики, финансов и городского бюджета Светланы Сидько, был обследован пассажиропоток 71 автобуса (это 94% от общего количества городских автобусов в Никополе).

В результате насчитали 6228 поездок школьников за один учебный день. Если спрогнозировать, что каждый ребенок ежедневно пользуется автобусом дважды, то количество таких школьников выходит 3 114.

Информацию о количестве льготников, пользующихся общественным транспортом, пока не обнародовали.

В исполкоме напомнили, что с 5 мая школьники в Никополе пользуются правом бесплатного проезда в рабочие дни с 07:00 до 19:00. При себе необходимо иметь ученический билет.

Поездки школьников в городских автобусах финансируются из городского бюджета, то есть оплачиваются из налогов горожан, таким образом назвать их бесплатными можно лишь условно.

[:ua]Як повідомлялося раніше, в квітні у Нікополі проводилося вибіркове дослідження пасажиропотоку в міських автобусах – тобто, рахували кількість не всіх пасажирів, а тільки представників пільгових категорій та школярів. Результати дослідження озвучені частково.

Мова про них йдеться у відео, оприлюдненому прес-службою Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

За словами заступника начальника управління економіки, фінансів та міського бюджету Світлани Сідько, був обстежений пасажиропотік 71 автобуса (це 94% від загальної кількості міських автобусів у Нікополі).

В результаті нарахували 6228 поїздок школярів за один навчальний день. Якщо спрогнозувати, що кожна дитина щодня користується автобусом двічі, то кількість таких школярів виходить 3 114.

Інформацію про кількість пільговиків, які користуються громадським транспортом, поки не оприлюднили.

У міськвиконкомі нагадали, що з 5 травня школярі в Нікополі користуються правом безкоштовного проїзду в робочі дні з 07:00 до 19:00. При собі необхідно мати учнівський квиток.

Поїздки школярів у міських автобусах фінансуються з міського бюджету, тобто оплачуються з податків городян, таким чином назвати їх безкоштовними можна лише умовно.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×