Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
165
165

Спортсмени з Нікополя здобули низку перемог у різних змаганнях

Спортсмени з Нікополя здобули низку перемог у різних змаганнях

Спортсмени з Нікополя здобули низку перемог у різних змаганнях. Про їх успіхи повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

У серпні спортсмени з міста Нікополя показали гарні результати.

З 14 по 17 серпня у Вінниці проводився Всеукраїнський турнір «Кубок Юна Україна» з боротьби самбо серед юніорів,юніорок, юнаків та дівчат старшого віку.  Вихованці ДЮСШ «Електрометалург» у підсумку змагань вибороли:

  • 3 місце Олександр ТКАЧЕНКО (+98 кг)
  • 4 місце Артур ГАВРЮШЕНКО (64 кг)

З 11 по 16 серпня вихованець НДЮСШ «Трубник» Нікіта Захарченко у складі молодіжної команди України з боксу взяв участь у спільному навчально-тренувальному зборі у Німеччині разом із боксерами з Чехії, Англії, Естонії, Німеччини, Ірландії, Польщі, Швеції та США.

З 16 по 19 серпня в місті Ліндау (Німеччина) був проведений міжнародний турнір з боксу за участю цих країн. Він провів три поєдинки, а в фіналі нокаутував представника Німеччини. Нікіта Захарченко у категорії до 75 кг став переможцем змагань!

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з гарними результатами! Бажаємо натхнення та сил на подальшу спортивну боротьбу! Дякуємо усім, хто прославляє Нікополь! – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Ще новини Нікополя і району: У Покрові найкращі спортсмени отримали стипендію міського голови (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×