Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1726
Без категорії
1726

Стала відома дата прощання із загиблим на Донбасі Андрієм Бєляєвим

Стала відома дата прощання із загиблим на Донбасі Андрієм Бєляєвим

У Нікополі попрощаються з загиблим Героєм, тіло якого вчора привезли із зони ООС, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Прощання з Андрієм Бєляєвим, загиблим при виконанні військового обов’язку в зоні проведення ООС на сході України 13 липня відбудеться у понеділок 19 липня.

Церемонія пройде на площі біля міської ради. Початок о 8:00.

19 липня у Нікополі оголошено траур. Громадянам нагадують про необхідність приспустити Державні прапори.

Бєляєв Андрій Левонтійович – довідка від пресслужби

Стала відома дата прощання із загиблим на Донбасі Андрієм Бєляєвим

Народився 17 липня 1982 року в м. Нікополь. Після закінчення школи проходив строкову військову службу. По закінченні працював на різних підприємствах міста та займався підприємницькою діяльністю. З самого початку військового конфлікту на сході України, в березні 2014 року був мобілізований та проходив військову службу у військовій частині 3036 Національної гвардії України. Брав участь у боях за визволення м. Маріуполь. Підписав контракт та проходив військову службу у 93–й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр». У 2020 був переведений до 57-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка командиром механізованого відділення механізованої роти. У 2021 році заочно закінчив Нікопольський факультет національної металургійної академії України.

Одружений. Від першого шлюбу має трьох синів: 12, 15 та 18 років.

Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», нагрудним знаком Міністра оборони України «Знак пошани».

Загинув 13 липня 2021 року під час ворожого артилерійського обстрілу біля с. Причепіловка, Новоайдарського району, Луганської області.

Нещодавно “NikopolNews” писав:

Нікополь зустрів загиблого в зоні ООС Героя (фото, відео)

У загиблого на Донбасі нікопольця залишилось троє дітей: спогади побратима (фото)

З’явилися фото з місця загибелі нікопольця в зоні ООС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×