Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1290
1290

Стало відомо, як почуває себе пес Крим, що вижив після ракетного удару у Дніпрі

Стало відомо, як почуває себе пес Крим, що вижив після ракетного удару у Дніпрі

Стало відомо, як почуває себе пес Крим, який вижив після ракетного удару у Дніпрі 29 вересня. Відео з твариною і інформацію оприлюднили журналісти Суспільне Дніпро, передає Nikopolnews.

Зазначається, що пес Крим знаходиться на лікуванні у ветеринарній клініці. Тварина досі перебуває у жорсткому стресі, але поступово приходить до тями.

Нагадаємо, під час ракетного удару в ту ніч загинула уся родина: мама, бабуся і двоє маленьких дітей. Вони мирно спали вдома, коли у їх будинок прилетіла російська ракета.

Російська окупаційна армія цілеспрямовано завдає ударів по житлових кварталах міста Дніпро, навмисне вбиваючи мирних людей. Про це у прямому ефірі телеканалу FREEДОМ сказала радник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Наталія Бабаченко.

Вона наголосила, що всі обстріли міста окупаційна армія РФ вела не по військових об’єктах, а по кварталах, у яких розташовані або приватні будинки, або багатоповерхівки.

“Тому не треба знімати з них провини за те, що вони зробили. Знаєте, що цілилися кудись, а потрапили в інше місце? Ні, вони цілеспрямовано цілилися у людей, які спали вдома. Вони вбивці та терористи. І коли вони відправляють на нас свої ракети чи снаряди, вони чудово розуміють, куди прилетять ці ракети та снаряди, і що буде згодом. Тобто вони навмисне вбили двох дітей, їхню маму та їхню бабусю”, — сказала Бабаченко.

Стало відомо про стан потерпілих внаслідок ракетного удару по Дніпру

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×