Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
462
Без категорії
462

Стало відомо, коли у Нікополі планують відкрити басейн

Стало известно, когда в Никополе планируют открыть бассейн

Стало відомо, коли у Нікополі планують відкрити басейн. Орієнтовні дати озвучив міський голова Нікополя Олександр Саюк у ході свого звіту перед громадою сьогодні, 28 січня, повідомляє Nikopolnews.

Очікувалося, що басейн розпочне роботу з 1 лютого (адже саме з цієї дати, згідно з умовами відповідного тендеру, у спортивно-оздоровчий комплекс мають возити школярів). Проте, за словами Олександра Саюка, басейн відкриється дещо пізніше.

Олександр Саюк сказав, що підрядник має здати об’єкт в експлуатацію до 17 лютого, коли відбудеться чергова сесія Нікопольської міської ради. На цій сесії депутати візьмуть об’єкт на баланс міста. І приблизно наприкінці лютого – на початку березня спортивно-оздоровчий комплекс почне приймати відвідувачів.

Міський голова нагадав, що тут зможуть безкоштовно плавати учні 2-6 класів усіх міських шкіл у рамках проведення уроків фізкультури. Відвідуватимуть басейн діти відповідно до розробленого плану. Їх організовано привозитимуть зі шкіл та відвозитимуть назад на автобусах. Нагадаємо, відповідний тендер виграв підприємець Кошелєва.

Безкоштовне відвідування басейну в Нікополі: хто з дітей матиме на це право

Чи будуть у басейні в Нікополі пільги для дітей з інвалідністю – відповідь мера

Як виглядає басейн у Нікополі напередодні відкриття (фото)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×