Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2726
2726

Чи збільшилася зарплата у мера через статус Нікополя і чи з’явилися у нього шуби за 200 тисяч

Чи збільшилася зарплата у мера через статус Нікополя і чи з’явилися у нього шуби за 200 тисяч

Чи збільшилася зарплата у мера через статус Нікополя і чи є у нього в декларації дорогі годинники та інші коштовності, як, наприклад, у голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука. На ці питання відповів під час пресконференції 12 грудня Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Щодо декларації і того, коли усі зможуть її побачити, Олександр Саюк сказав наступне:

Я свою декларацію ніколи не приховував до військового стану. Усі декларації здаються повністю, згідно із законом. Після активних бойових дій всі вони будуть відкриті. І всі це зможуть побачити. Ніяких секретів немає.

Також він запевняє, що його декларація не дуже змінилася за період повномасштабної війни, в і ній немає ні дорогих годинників, ні шуб за 200 тисяч гривень, як у пана Лукашука.

Те, що було, воно так день, в принципі, і залишається, – сказав мер

Що ж до збільшення зарплати у нього та інших працівників самоврядування у зв’язку із статусом міста (активні бойові дії) Олександр Саюк розповів:

Так, дійсно, існує таки нормативний акт, який для місцевого самоврядування є рекомендованим, що можна підіймати в два рази зарплату. Для військових адміністрацій це пряма норма. Але не було у нас ніякого підняття зарплат у два рази. Для тих співробітників, які працюють в органах самоврядування і знаходяться у Нікополі, було підвищення приблизно на 20%. Мою зарплату ніхто ні в які два рази не збільшував.

Про це на відео нижче з 15:12

Ще новини Нікополя: Нікополь: життя під прицілом – репортаж латвійського телеканалу Rus.LSM.lv (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×