Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
401
401

Там, де жила Луна, розбитий снарядами дім: у Нікополі шукають нову родину для собачки

У Нікополі шукають нову родину для собаки. Колись вона жила у притулку, а потім стала домашньою. Але от знову Луна опинилася на вулиці.

У Нікополі шукають нову родину для собачки. Колись вона жила у притулку, а потім стала домашньою. Але от знову Луна опинилася на вулиці.

Історію чергової знедоленої собаки у Нікополі під час війни розповіла відома місцева волонтерка Олена Омельченко, передає Nikopolnews.

За словами пані Олени, колись вона віддала Луну з притулку до родини. Тому була здивована, коли дізналася, що собачка прибилася до жінки на ім’я Ольга, яка опікується купою тварин на Новопавлівці.

Волонтерка намагалася зателефонувати людям, яким віддавала Луну, але не змогла – там немає зв’язку

Я забрала її (від Ольги – ред.) і проїхалась до місця на самому березі, куди я віддавала її з притулку в родину (зв’язку там немає, не додзвонишся). Там, де Луна жила, розбитий снарядом дім. Сподіваюсь, що господар вцілів. Але Луні повертатись нікуди. Тому і бігає цей маленький згусток позитиву і любові до людей вулицями Новопавлівки. Маленький дзвіночок потребує родини! Дуже!  – написала Олена Омельченко

У Нікополі шукають нову родину для Луни: фото

у Нікополі шукають нову родину для собаки

у Нікополі шукають нову родину для собаки

у Нікополі шукають нову родину для собаки

у Нікополі шукають нову родину для собаки

Телефон волонтерки: 0665826709.

Будь ласка, перед тим, як телефонувати, перейдіть за цим посиланням на допис Олени Омельченко у Фейсбуці, аби переконатися, що оголошення досі актуальне.

 

Ще новини Нікополя: До притулку Нікополя у червні потрапило 40 собак – БФ «Шанс на життя»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×