Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2244
2244

Тероборона у Нікополі сформована: звернення Олександра Саюка щодо ситуації у місті 27 лютого

Тероборона у Нікополі сформована: звернення Олександра Саюка щодо ситуації у місті 27 лютого

Тероборона у Нікополі сформована практично повністю. Про це у своєму зверненні вранці 27 лютого заявив міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Гарна новина – територіально оборона міста повністю сформована! Усі наші бійці патріотично налаштовані, мають високий бойовий дух та досвід, – сказав міський голова.

Також Олександр Саюк запевнив, що вся інфраструктура та служби міста працюють у штатному режимі.

На цей час у місті не виникало надзвичайних ситуацій, все спокійно. Звісно є інциденти коли хтось вирішив “помалювати” чи запустити дрон, але відповідні органи тримають все під контролем і вчасно запобігають спробам дестабілізувати обстановку, – повідомив Олександр Саюк.Ворожих військ поблизу нашого міста немає, військові контролюють ситуацію на всі 100%.

Чому у Нікополі працює вуличне освітлення вночі

Щодо ваших звернень про те, що у місті працює вуличне освітлення. Я спілкуюсь з військовими, вони наголошували на тому, що освітлення не можна вимикати! Воно ніяким чином не допомагає ворогу. Але якщо його вимкнути – це точно допоможе диверсантам, мародерам та бандитам. До того ж у темряві ні тероборона, ні поліція, СБУ не можуть працювати на повну, – пояснив Олександр Саюк.

Він нагадав про групу “Нікополь. Оперативна інформація”, яку створено у Viber та Telegram.

Підпишіться на неї (та підпишіть своїх батьків, друзів, близьких) щоб слідкувати за останніми новинами, в тому числі й про спрацювання системи оповіщення населення, – закликав Саюк.

Нашим бійцям може знадобитися допомога, тому в цій групі ми також будемо публікувати інформацію чим кожен з нас може їм допомогти. Бажаю всім гарного настрою, наскільки це можливо при війні, – резюмував міський голова Нікополя

Нагадаємо, вчора у Теробороні Нікополі обіцяли видавати зброю всім бажаючим. Але згодом відповідне повідомлення без пояснення причин було видалене з офіційних сторінок.

.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×