Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3318
3318

Троє поранених і одна загибла: про обстріли Нікополя і району розповів Євген Євтушенко

Троє поранених і одна загибла: про обстріли Нікополя і району розповів Євген Євтушенко

Про обстріли Нікополя і району 21 вересня і про те, чого очікувати мешканцям вночі, розповів начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

За минулу добу вночі ворог обстріляв місто Нікополь, випустивши 30 снарядів зі ствольної артилерії. Пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки, хлібокомбінат, бібліотеку, магазини, дошкільний навчальний заклад, лінії газо- та електропостачання. Поранено одну людину.

Надвечір окупати здійснили обстріл населених пунктів Марганецької та Червоногригорівської ТГ.  Пошкоджено житлові будинки, будинок культури, ДЮСШ, господарчі споруди, автотранспорт.

Ворожа атака забрала життя однієї жінки, двоє людей отримали поранення.

В межах інших територій району доба минула без надзвичайних ситуацій.

День минув за обговореннями оголошеної в рф часткової мобілізації. Дописи, меми, прогнози експертів. В глибині свідомості багато з нас розуміли, що так буде. Україна відправила план щодо триденної спецоперації слідом за руським кораблем, б’ється та звільняє окуповані міста і села. Їх прихована мобілізація з тюремним присмаком не дала бажаного результату, тож сьогодні ми отримали від країни агресора… додатковий привід згуртуватися, допомагати одне одному та ЗСУ. Тримаємо стрій, нам потрібна тільки перемога! – закликав Євтушенко.

Задля власної безпеки прошу жителів прибережних міст, сіл та селищ провести ніч в сховищі, або скористатись правилом двох стін, – додав голова РВА.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×