Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1273
1273

Три збитих дрони, підірваний склад і купа знищеної техніки ворога – успіхи ЗСУ на Криворізькому напрямку

Три збитих дрони, підірваний склад і купа знищеної техніки ворога – успіхи ЗСУ на Криворізькому напрямку

Про успіхи ЗСУ на Криворізькому напрямку фронту розповів під час вечірнього брифінгу 26 жовтня начальник ВЦА Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула, оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою, динамічною у розвитку, але контрольованою Збройними Силами України. Наші військові успішно виконують поставлені бойові розпорядження, бойовий дух частин дуже високий.

За інформацією Оперативного Командування «Південь», основні зусилля противник зосереджує на веденні активної оборони та намаганні утримати зайняті рубежі по усій лінії зіткнення.

Вчора пізно ввечері над Херсонщиною силами протиповітряної оборони збито 2 ворожих дрони-камікадзе, випущених з кримського напрямку. Також вчора ввечері над Нікопольським районом підрозділом ППО збито ще один дрон-камікадзе «Шахід-136». Крім цього, внаслідок успішних дій наших ракетно-артилерійських підрозділів підтверджені втрати ворога склали: 4 міномети, зенітно-ракетний комплекс «ТОР», 6 одиниць авто-бронетехніки та склад з боєприпасами.

Вночі та вдень у Криворізькому районі обстрілів не було. У Нікопольському районі окупанти з «Градів», виконавши 20 пострілів, обстріляли Червоногригорівську громаду. Внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередач. Без втрат.

У Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Стабільно працюють всі органи влади, комунальні підприємства, соціальні та медичні установи. Військова адміністрація міста продовжує надавати велику допомогу нашим військовим частинам у матеріально-технічному забезпеченні, а також у будівництві нових оборонних споруд на звільнених територіях Херсонщини.

Близько 130 «трьохсотих» росіян і купа знищеної техніки – Генштаб про успіхи біля Енергодара та на всьому Запорізькому напрямку

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×