Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1974
1974

OSB по завищеним цінам у Нікополі – мер звільнив керівника МЖКІ

OSB по завищеним цінам у Нікополі – міський голова звільнив чиновника

Інформацію про OSB по завищеним цінам у Нікополі оприлюднив днями Центр журналістських розслідувань. Сьогодні, 25 січня, міський голова Олександр Саюк відреагував на неї, прокоментувавши ситуацію у своєму вечірньому зверненні, передає Nikopolnews.

Згідно з результатами журналістського розслідування, у Нікополі закупили OSB плити по 720 грн за лист без ПДВ. І це найдорожче серед інших міст України, які потерпають від обстрілів. Місцеве КП «Міська житлово-комунальна інспекція» заплатило фізособі-підприємцю Андрію Мєшкову понад 5 млн грн за 6964 плити. Комунальники уклали з цим постачальником два договори, ціна однієї плити в обох контрактах однакова – 720 грн без ПДВ. При цьому, наприклад, у Сумах такі ж плити закупили по 367 гривень.

OSB по завищеним цінам у Нікополі – мер звільнив керівника МЖКІ

Також у своєму матеріалі Центр досліджень зазначив, що на онлайн-майданчиках OSB-плити стандартного розміру можна знайти за ціною від 420 грн за один лист.

Олександр Саюк у вечірньому зверненні 25 січня повідомив, що 23 січня він підписав доручення відділу контролю Нікопольської міської ради на перевірку даних закупівель. За результатами перевірки було підтверджено факт закупівель OSB-листів по завищеним цінам.

Тому я підписав розпорядження про звільнення з посади керівника підприємства «Міська житлово-технічна інспекція» РОМАНІЯ ЄВГЕНА. Також всі результати перевірки надав до правоохоронних органів для подальшого розгляду, – сказав Олександр Саюк

Вважаю, що ні за яких обставин дана ситуація не припустима. Тому я завжди буду реагувати згідно з законом, – додав мер

Він повідомив, що усі служби продовжують працювати на благо Нікополя та нікопольців. За день у місті без обстрілів, без постраждалих, без поранених.

Хочу побажати вам доброго вечора, спокійної ночі. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – сказав Олександр Саюк.

OSB по завищеним цінам у Нікополі – коментар мера

Кабмін звільнив Валентина Резніченка з посади голови Дніпро ОВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×