Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4669
4669

Осиротілих дітей загиблої у Дніпрі пари з Нікополя відвідали друзі з Федерації Тайкан Карате

Осиротілих дітей загиблої у Дніпрі пари з Нікополя відвідали друзі з Федерації Тайкан Карате

Осиротілих дітей подружжя з Нікополя, що загинуло у Дніпрі під час ракетного удару 14 січня, відвідали друзі Федерації Тайкан Карате. Про це розповіла мешканка Нікополя Олена Балагуш, передає Nikopolnews.

Спорт – це не тільки фізична сила, витривалість, перемоги і нагороди. Спорт – це справжня ДРУЖБА, – написала Олена.

Вона розповіла, що сьогодні Тимур і Кароліна Шевчук зустрічали своїх друзів з Федерації Тайкан Карате, які прийшли їх провідати і підтримати.

Відчуття, що ти не один на один з бідою, що поруч рідні і друзі, надає сили жити, мріяти і будувати плани, – зазначає Олена Балагуш.

За її словами, Тимур вже дуже хоче повернутися якомога скоріше на тренування.

Дякуємо тренер Олександр Гончаренко, що ви виховуєте не просто спортсменів, а, в першу чергу, Людей, які вміють дружити і співчувати. Тимуре, друзі чекають на тебе на татамі, – написала Олена Балагуш.

Нагадаємо, у той страшний день родина Шевчук планувала кудись іти. Діти вийшли на вулицю і чекали батьків. І саме в цей час в будинок прилетіла російська ракета. Батьки загинули. Діти отримали травми і були госпіталізовані.

Також нагадаємо, що небайдужі українці вже зібрали більше 3 мільйонів гривень для Кароліни і Тимура. Ці гроші підуть на житло для дітей і їх освіту.

Меморіал: вбиті росією. Анастасія Ігнатенко, Дніпро, січень

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×