Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2786
2786

Який рівень води у Каховському водосховищі біля Нікополя станом на ранок 10 червня

Який рівень води у Каховському водосховищі біля Нікополя станом на ранок 10 червня
Фото: Nikopolnews

Який рівень води у Каховському водосховищі біля Нікополя станом на ранок 10 червня, повідомили в «Укргідроенерго», передає Nikopolnews.

На жаль, рівень продовжує знижуватися. Станом на 06:00 10 червня рівень Каховського водосховища в районі Нікополя становить 10,55 м. Що майже на 1,2 м нижче за попередню добу.

В «Укргідроенерго» зазначають, що гідроелектростанції працюють зі зниженою потужністю, щоб зменшити наслідки підриву росіянами Каховської ГЕС.

ГЕС продовжують акумулювати воду у верхніх водосховищах Дніпра. Це необхідно для того, щоб мати літній запас для екологічних пропусків.

Після досягнення критичного рівня води та евакуації населення, очікується наступний більш складний етап, а саме – усунення наслідків катастрофи. Для цього у великій кількості необхідні насоси для відкачування води. Нині «Укргідроенерго» на звʼязку з Херсонською ОВА стосовно придбання саме таких насосів. А також допомоги з паливом.

Через низький рівень води у Каховському водосховищі припинили роботу водоканали

Нагадаємо, через низький рівень води у водосховищі припинили роботу водоканали Нікопольського району. Спочатку у Покрові і Марганці, а сьогодні стало відомо про призупинення централізованого водопостачання і у Нікополі. Але влада Нікополя запевняє, що ведуться роботи, і водопостачання намагатимуться відновити найближчим часом.

Мешканцям громад, які залишилися без водопостачання, розпочали підвіз технічної і питної води.

Раніше ми писали: Який рівень води у Каховському водосховищі біля Нікополя станом на вечір 9 червня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×