Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
408
408

У Марганці 38-річний чоловік убив знайомого палицею

У Марганці 38-річний чоловік убив знайомого палицею

У Марганці 38-річний чоловік убив знайомого палицею. Підозрюваного вже затримали. Про це повідомляє Нікопольське районне управління поліції, передає Nikopolnews.

В результаті сварки чоловік палицею завдав потерпілому декілька ударів по голові, від яких останній  помер.

Злочин стався 29 квітня близько 17.50 в приватному будинку 49-річного мешканця міста Марганець. Як з’ясували оперативники, потерпілий спільно з товаришем того вечора вживали алкоголь і між ними виникла сварка. В результаті конфлікту, зловмисник пішов до сараю, де взяв дерев’яну палицю і нею завдав декілька ударів по голові господарю будинку, від яких останній помер. Потім  втік з місця скоєння злочину і переховувався у себе вдома.

Правоохоронці, опитавши свідків, встановили особу зловмисника. Чоловіка було затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець.

30 квітня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання останньому запобіжного заходу.

У Марганці 39-річний чоловік влаштував стрілянину у садовому товаристві

У Нікополі сталося жорстоке вбивство – чоловік зарубав напарника сокирою

Пробрався до будинку вночі: у Марганці скоєно розбійний напад на 30-річну жінку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×