Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
233
233

У Марганці ініціюють відкликання свого нардепа Трухіна

В Марганце инициируют отзыв своего нардепа Трухина

У Марганці ініціюють відкликання свого народного депутата Олександра Трухіна, який пройшов до парламенту від «Слуги народу», повідомляє Nikopolnews, посилаючись на місцевий Телеграм-канал .

Зазначається, що ініціатива відкликання належить депутатам Марганецької міської ради, а причина – ігнорування виборців. Марганчани скаржаться, що обраний ними депутат забув про них і не з’являється на окрузі.

У Марганці ініціюють відкликання свого нардепа Трухіна

У Марганці ініціюють відкликання нардепа Трухіна

Нагадаємо, Олександр Трухін потрапив у гучний ДТП-скандал. Він потрапив у аварію з багатьма постраждалими влітку минулого року, а на початку лютого цього року журналістами було оприлюднене відео з нагрудної камери поліцейського. На запису можна побачити і почути, як Трухін намагається підкупити правоохоронця і просить відпустити його «у ліс». Свідки, які були на місці ДТП стверджували, що саме депутат був за кермом автівки, яка спричинила ДТП. А сам Трухін це заперечував. За словами свідків і поліцейського, який спілкувався з народним обранцем, у нього були ознаки алкогольного сп’яніння. Проте, Олександр Трухін відмовився пройти тестування, аби довести, що це не так.

Після ДТП у багатьох засобах масової інформації з’явилися публікації про аварію. Але згодом більшість ЗМІ видалили ці новини. Серед них були і дуже відомі, рейтингові українські видання. Існує вірогідність, що видалити інформацію про Трухіна їх хтось «попросив».

Також нагадаємо, що Олександр Трухін переміг на 40-му виборчому окрузі, куди входить і Марганець, на крайніх виборах до Верховної Ради. За нього проголосували 56,86% марганчан, які прийшли на вибори. Трухін залишив далеко позаду свого найближчого суперника самовидвиженця Олега Кужмана, який набрав лише 11,87% голосів.

У Марганці ініціюють відкликання свого нардепа Трухіна

Таку безпрецедентну довіру до не місцевого кандидата, який до цього не грав ніякої ролі у житті Марганця, було пояснити складно. Але народ сказав своє слово. І вже незабаром почав скаржитися на відсутність роботи депутата на окрузі.

Стало відомо, коли завершиться ремонт басейну у Марганці

У Марганці двоє чоловіків спробували обікрасти будівлю колишньої медустанови

Убивство 81-річного пенсіонера у Марганці – подробиці від поліції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×