Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
666
666

У Нікополі облаштують ще 27 свердловин для набору води – мер

У Нікополі облаштують ще 27 свердловин для набору води - мер

У Нікополі перевірили, як просуваються роботи з буріння свердловин для набору води, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Цьогоріч внаслідок підриву Каховської ГЕС наше місто стикнулося з рядом проблем водозабору та водопостачання. То ж відповідально працюємо над впровадженням альтернативних джерел забезпечення міста водою, – каже міський голова Нікополя Олександр Саюк

У Нікополі облаштують ще 27 свердловин для набору води - мер

Відразу після руйнування ГЕС було розпочато буріння 33-х свердловин. Станом на зараз вже завершено роботи на 6-ти, облаштування ще 27 свердловин буде завершено найближчим часом.

Особисто побував на обʼєктах де тривають роботи. Детально обговорили з виконавцем дорожню карту, строки виконання та особливості роботи систем, – йдеться у повідомлені на офіційній сторінці міського голови Олександра Саюка у Фейсбуці

У Нікополі облаштують ще 27 свердловин для набору води - мер

За можливої необхідності воду з них зможуть безкоштовно набирати усі бажаючі нікопольці. Враховуючи погодні умови, низькі температури, щоб уникнути замерзання води, проектом передбачили встановлення баків у приміщеннях.

Ще новини Нікополя: «У нас буде 30 свердловин, які працюватимуть і в мороз» – мер Нікополя про підготовку до зими

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×