Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
245
245

У Нікополі 37-річний чоловік поцупив дитячий велосипед зі сходового майданчику

У Нікополі 37-річний чоловік поцупив дитячий велосипед зі сходового майданчику

У Нікополі правоохоронці затримали чоловіка за крадіжку дитячого велосипеду, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Зловмисник зайшов до відкритого під’їзда та на сходовому майданчику викрав велосипед «Мустанг». Його помітили мешканці будинка та викликали поліцію.

24 січня близько 18:00 на лінію 102 зателефонував заявник та повідомив про крадіжку велосипеда його 7-річної доньки. Потерпілий разом із сусідом побачили, як невідомий спускається сходами з викраденим майном та звернулися до поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника та повернули власнику дитячий велосипед. В ході досудового розслідування будо встановлено особу правопорушника – ним виявився 37-річний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

‍На даний час слідчим вирішується питання про обрання  йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує позбавлення волі  строком від п’яти до восьми років.

Грошова допомога від ООН та ЮНІСЕФ: хто з українців може отримати виплати у 2023 році

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×