Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5437
5437

У Нікополі багато пошкоджень внаслідок обстрілів, збільшилася кількість постраждалих – подробиці від рятувальників

У Нікополі багато пошкоджень внаслідок обстрілів, збільшилася кількість постраждалих - подробиці від рятувальників

У Нікополі багато пошкоджень внаслідок нічних обстрілів 6 серпня, передає Nikoponews. Збільшилася кількість постраждалих. Подробиці розповіли рятувальники.

Ворог бив по дитячому садку, будинку творчості та домівках людей. Вночі, коли люди спали, російські війська знову вдарили по Нікополю. З “Градів” випустили 20 реактивних снарядів.

У місті є багато пошкоджень – соціальної інфраструктури, будинків та комунікацій. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Від обстрілів постраждали 4 людей (раніше постраждали про трьох). Чоловік 58 років госпіталізований. Ще 3 нікопольців звернулися до лікарні самостійно. Це двоє 35-річних чоловіків та жінка 51 рік. Їх оглянули медики. Постраждалі вирішили лікуватися вдома.

Під вогонь потрапили дитячий будинок творчості та садок.

На подвір’ях двох приватних будинків виникли пожежі. Їх загасили рятувальники. Пошкоджені 11 п’ятиповерхових будинків, до 40 приватних та 8 господарчих споруд. Побиті 4 автомобілі.

Ворожі снаряди влучили і по комунікаціях. Перебитий газопровід низького тиску, водопровід та лінії електропередач. Без світла кілька тисяч жителей. На місці працюють аварійні бригади.

По місту розкидані безпечні уламки з «Градів».

Відео пожежі у Нікополі внаслідок нічних ворожих обстрілів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×