Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1624
1624

Відтепер у Нікополі безкоштовно можна зробити два важливих обстеження: де і які

Відтепер у Нікополі безкоштовно можна зробити два важливих обстеження: де і які

Відтепер у Нікополі безкоштовно можна зробити два важливих обстеження. Це стало можливим завдяки виділенню коштів із бюджету на придбання реагентів для лабораторних досліджень.

Гарною новиною поділилася Нікопольська міська рада 5 червня, передає Nikopolnews.

Крім постійних викликів, пов’язаних із щоденними ворожими обстрілами, які міській владі Нікополя доводиться вирішувати, пріоритетом в роботі є здоров’я людей, – йдеться у повідомленні

У Нікополі безкоштовно можна зробити два важливих обстеження: подробиці

Відтепер у Нікополі безкоштовно можна зробити два важливих обстеження: де і які

Для сприяння зниженню захворюваності на онкологію, депутати Нікопольської міської ради виділили кошти з міського бюджету на закупівлю реактивів для проведення двох важливих лабораторних досліджень. Відтепер у Нікопольській дитячій лікарні можна зробити онкомаркер підшлункової залози та кишечника CA 19-9, а також передміхурової залози PSA-загальний.

Обидва онкомаркери використовуються не тільки для діагностики, але й для оцінки ефективності лікування пухлини в усіх пацієнтів.

Важливо! Аналізи на діагностичний онкомаркер кишечника та підшлункової залози CA 19-9, а також передміхурової залози PSA-загальний можуть безкоштовно зробити жителі Нікополя в міській дитячій лікарні (з 7.30 до10.00 понеділок – п`ятниця) при наявності електронного направлення.

Отже, реактиви, що закупили коштом міста, допоможуть своєчасно виявити онкологічне захворювання, провести ефективне лікування і, як наслідок, зберегти здоров’я і життя пацієнтів, – констатує пресслужба НМР

Ще новини Нікополя: Діти з Нікополя безкоштовно відпочили на Київщині і Закарпатті (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×